Βρίσκεστε εδώ: Home \ Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

faq

Παρακάτω θα βρείτε τις πιo συχνές ερωτήσεις όπως αυτές έχουν τεθεί από τους πελάτες μας. Αν δεν βρείτε εδώ την απάντηση που ψάχνετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Για την κατασκευή ή αναβάθμιση ιστοσελίδας μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για κατασκευή εφαρμογής παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας για μία δωρεάν ενημερωτική συνάντηση.

Η τιμή μιας ιστοσελίδας καθορίζεται από τον τύπο της ιστοσελίδας, τα χαρακτηριστικά της και τον όγκο των περιεχομένων. Σε μια εφαρμογή αυτό που παίζει ρόλο είναι οι εμπλεκόμενες τεχνολογίες, τα χαρακτηριστικά της, καθώς και η πολυπλοκότητά της. Συνεπώς το κόστος μπορεί να υπολογιστεί μετά την πρώτη συνάντηση. Στην Attenzo δίνουμε βάση στη σχέση ποιότητας/τιμής και έχουμε φροντίσει οι τιμές μας να είναι προσιτές για κάθε πελάτη.

Μια ιστοσελίδα καταρχήν πρέπει να έχει μια μοναδική διεύθυνση στο internet η οποία ονομάζεται όνομα δικτυακού τόπου ή ιστιότοπου (domain name). Αφού η ιστοσελίδα κατασκευαστεί, τα περιεχόμενά της φιλοξενούνται σε ειδικό χώρο σε υπολογιστές μεγάλης χωρητικότητας και ισχύος (servers) προκειμένου να είναι συνεχώς διαθέσιμα στο internet. H Attenzo αναλαμβάνει την κατοχύρωση ονόματος δικτυακού τόπου για τις ιστοσελίδες που κατασκευάζει, καθώς και τη φιλοξενία των ιστοσελίδων αυτών. Περισσότερα...

Αυτό είναι δυνατόν εφόσον επιλέξετε να κατασκευάσετε δυναμική ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή η Attenzo θα σας παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να κάνετε αλλαγές στα περιεχόμενα (κείμενα, φωτογραφίες, μενού κλπ) εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε για τους τύπους ιστοσελίδων εδώ.

Η Attenzo εφαρμόζει "Search Engine Optimization" για τα sites που υλοποιεί, το οποίο είναι απαραίτητο για να αποκτήσει μια σελίδα υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να διάβασετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Attenzo αναλαμβάνει την κατασκευή μιας στατικής ιστοσελίδας για τις ανάγκες της δημοσίευσης των ισολογισμών σας με πολύ χαμηλό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιοι ειμαστε

AttenzoΗ Attenzo είναι μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής από το 1999. Πρωταρχική επιδίωξη της Attenzo είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη, σεβόμενη τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στοιχεια επικοινωνιας

  • +30 210 6105813