Βρίσκεστε εδώ: Home \ Υπηρεσιες \ Κατασκευή ιστοσελίδων \ Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Attenzo hosting

Για να λειτουργήσει ένα site στο διαδίκτυο χρειάζεται ένα domain name (διεύθυνση) και χώρο, σε ισχυρούς υπολογιστές οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς online, για να φιλοξενηθούν τα αρχεία του site.

H Attenzo καταχωρεί το όνομα του δικτυακού σας τόπου (domain name) με κατάληξη .gr, .com, .net, .eu κλπ σε πολύ χαμηλές τιμές και αναλαμβάνει τη φιλοξενία της ιστοσελίδας που θα δημιουργήσει για εσάς φροντίζοντας να έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που αρμόζουν στον τύπο ιστοσελίδας που θα επιλέξετε.

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας θα αποθηκευτούν σε servers που βρίσκονται στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη και είναι ικανοί να καλύψουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις σε χώρο, όγκο διακινούμενων δεδομένων και χαρακτηριστικά. 

Πρόσφατες Ιστοσελίδες

Ποιοι ειμαστε

AttenzoΗ Attenzo είναι μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής από το 1999. Πρωταρχική επιδίωξη της Attenzo είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη, σεβόμενη τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στοιχεια επικοινωνιας

  • +30 210 6105813