Βρίσκεστε εδώ: Home \ Υπηρεσιες \ Υπηρεσίες SMS \ Υπηρεσίες \ Υπηρεσίες SMS

Υπηρεσίες SMS

 

Η μαζική αποστολή SMS μέσω υπολογιστή είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη μια και αποτελεί ένα άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Αντίθετα από τα e-mails, τα SMS αποστέλλονται απευθείας στο κινητά τηλέφωνα των παραληπτών, γεγονός που εξασφαλίζει την άμεση παραλαβή τους. Παράλληλα, το γεγονός ότι τα SMS στέλνονται μέσω υπολογιστή καθιστά την όλη διαδικασία πολύ εύκολη και γρήγορη.

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρίες, οργανισμούς, ελεύθερους επαγγελματίες ή ιδιώτες και έχει πλήθος εφαρμογών μεταξύ των οποίων:

  • Υπενθύμιση συναντήσεων, συνεστιάσεων ή ραντεβού
  • Γνωστοποίηση εκδηλώσεων
  • Αποστολή ευχών
  • Πληροφόρηση για τρέχουσες προσφορές σε προϊόντα ή υπηρεσίες
  • Ενημέρωση για εξειδικευμένα θέματα όπως τιμές μετοχών, μεταβολές επιτοκίων κλπ 

Παράλληλα τα SMS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρέωση των ενδιαφερομένων χρηστών προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ή να κάνουν χρήση κάθε είδους υπηρεσίας (π.χ. λήψη κωδικών, λήψη εξειδικευμένων πληροφοριών κ.τ.λ.).

AttenzoΤι προσφέρουμε

H Attenzo έχει δημιουργήσει και σας προσφέρει δωρεάν, την εφαρμογή λογισμικού μαζικής αποστολής SMS, attenzoSMS, διαθέσιμη σε μορφή desktop αλλά και online, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMS με την παροχή HTTP API αλλά και αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την αποστολή μηνυμάτων για εσάς. 

Παράλληλα, η Attenzo διαθέτει την υπηρεσία Premium SMS με την οποία μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες χρέωσης μέσω αποστολής SMS η οποία εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως διαγωνισμούς, αποστολή κωδικών ή εγγραφή σε υπηρεσίες. Έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε τιμές χρέωσης και να βλέπετε αναλυτικά τα μηνύματα και τα κέρδη κάθε υπηρεσίας σας μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των υπηρεσιών SMS της Attenzo www.attenzosms.com !

Προγράμματα ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Η Attenzo συμμετέχει σε υποβολή προτάσεων στα πλαίσια επιδοτούμενων έργων (π.χ. ΕΣΠΑ).

  • Κατά τη διάρκεια υποβολής της αίτησης: Τεχνική μελέτη, δημιουργία προσχεδίων και προτύπων.
  • Μετά την έγκριση της επιδότησης: Σχεδιασμός και υλοποίηση του έργου και συμμόρφωση στις απαιτήσεις της πρότασης.

Μάθετε περισσότερα...

 

Ποιοι ειμαστε

AttenzoΗ Attenzo είναι μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής από το 1999. Πρωταρχική επιδίωξη της Attenzo είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη, σεβόμενη τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στοιχεια επικοινωνιας

  • +30 210 6105813