Βρίσκεστε εδώ: Home \ Υπηρεσιες \ Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

 

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και την εξάπλωση των δικτύων, η εκπροσώπηση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο αποτελεί ένα ισχυρό μέσο προβολής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της επιχείρησης και όχι μόνο των πελατών σας αλλά και κάθε ενδιαφερομένου στον τομέα που δραστηριοποιείται η επιχείρηση, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής τους θέσης. Συνεπώς, μια ιστοσελίδα προσφέρει την αποτελεσματικότερη δυνατή διαφήμιση στο ευρύτερο δυνατό κοινό.

AttenzoΤι προσφέρουμε

Η Attenzo χρησιμοποιώντας  τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα, σας εξασφαλίζει μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. O σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας σας γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας και στόχο ένα τεχνικά άρτιο, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. 

Η Attenzo δημιουργεί ιστοσελίδες με στόχο να είναι:

  • Τεχνικά άρτιες
  • Καλαίσθητες
  • Λειτουργικές
  • Φιλικές προς το χρήστη
  • Συμβατές με τα προγράμματα πλοήγησης
  • Φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης
  • Γρήγορες στη φόρτωση

 

cms

Για την κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα και εύχρηστα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, υλοποιούμε για σας μια λειτουργική και αποδοτική δυναμική ιστοσελίδα και σας παρέχουμε εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να τη διαχειρίζεστε μόνοι σας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να έρθουμε κοντά σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες λύσεις για την εκπροσώπησή σας στο διαδίκτυο.

Αν είστε ήδη κάτοχοι ιστοσελίδας και θέλετε να αλλάξετε την όψη της ή να εμπλουτίσετε τη λειτουργία της, η Attenzo μπορεί να αναλάβει για εσάς την επανασχεδίαση ή/και την αναβάθμισή της.

Πρόσφατες Ιστοσελίδες

Ποιοι ειμαστε

AttenzoΗ Attenzo είναι μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής από το 1999. Πρωταρχική επιδίωξη της Attenzo είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη, σεβόμενη τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στοιχεια επικοινωνιας

  • +30 210 6105813