Βρίσκεστε εδώ: Home \ Υπηρεσιες \ Ανάπτυξη λογισμικού

Ανάπτυξη λογισμικού

software

Η Attenzo δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις sofware για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής σας και την εκμετάλλευση των μέγιστων δυνατοτήτων της. 

Επιπλέον η Attenzo εξειδικεύεται στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (web applications), δηλαδή εφαρμογών που λειτουργούν μέσω  δικτύου, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικρό τοπικό δίκτυο ή ακόμα και το διαδίκτυο (internet). Οι εφαρμογές αυτές εγκαθίστανται σε ένα διακομιστή (server) και μπορούν να εκτελεστούν από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή είναι συνδεδεμένος με αυτόν. Η επιτυχία τους έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι για τη χρήση τους δεν απαιτείται η εγκατάστασή τους στους επιμέρους υπολογιστές.

AttenzoΤι προσφέρουμε

Οι έτοιμες και γενικές λύσεις software δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή διότι αφενός δεν έχουν τη δυνατότητα πλήρους προσαρμογής σε ένα εξειδικευμένο επιχειρησιακό μοντέλο και αφετέρου, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αλλαγές απαιτήσεων.  

Στην Attenzo δημιουργούμε  εφαρμογές λογισμικού με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το λογισμικό πρέπει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις μας και όχι εμείς στους περιορισμούς του. Επιπρόσθετα, κατασκευάζουμε τις εφαρμογές μας χρησιμοποιώντας δομημένες και ευέλικτες αρχιτεκτονικές ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η μεταβολή τους ή ο εμπλουτισμός τους εάν αυτό χρειαστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να έρθουμε κοντά σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας όσον αφορά την κατασκευή εφαρμογής.

Πρόσφατες εφαρμογές λογισμικού

Ποιοι ειμαστε

AttenzoΗ Attenzo είναι μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής από το 1999. Πρωταρχική επιδίωξη της Attenzo είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη, σεβόμενη τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στοιχεια επικοινωνιας

  • +30 210 6105813